Växande valp!

För en vecka sen ungefär firade Kida sin fem månaders dag.
Valpen växer fort fort!

Kida har kommit in i en första trotsperiod. Veckan som varit har vi märkt att hon bara har blivit jobbigare och jobbigare. Tar saker som hon inte får och som hon låtit bli tidigare m.m
Senaste idag tog hon en fingervante ur en påse och när hon väl fått tag i en sak är det nästintill omöjligt att få tillbaka den. Mycket riktigt svalde hon den med och fick därefter svårt att andas ett tag.
Det var lite läskigt för det var bara jag och syster hemma och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra.
Men hon började andas normalt igen och jag ringde till mamma och hon tyckte jag skulle ge Kida lite mjölk så att hon fick i sig vätska.
Det gjorde jag och nu är hon som vanligt igen.
Man tycker att hon borde lära sig av det här, men det tror jag knappast!


Falkenberg

Kida har varit med oss till Falkenberg nu i två veckor, vi kom hem i fredags. Alla var med utom husse så när vi kom hem vart hon helt galen och pussade och snodde sig runt honom som bara den. Hon klättrade upp på honom över axlarna och jag vet inte vad.
Jag tror det är så med Kida att så länge hon är borta glömmer hon bort att det saknas någon och att hon inte är hemma. Men så fort hon kommer hem kommer hon på att; just det, jag har inte träffat husse på jätte, jätte länge, och då blir hon jätteglad.

Hon verkade ha väldigt kul i Falkenberg iallafall. Precis som resten av familjen som var med. Vi gick promenader med henne, för att hon ska börja lära sig att kissa och bajsa utanför tomten. Det gick riktigt bra faktiskt.
Kissa kan hon göra var som helst, men med det andra är det värre. Men hon lär sig väl så småningom.
Jaga kaniner var kul. Det finns ju så otroligt mycket kaniner där nere och hon fick upp lite spår titt som tätt.

Även fast hon hade det bra där nere verkar hon väldigt glad att vara hemma.
Idag har vi vart ut till stugan med henne och hon har badat. Först var det lite småläskigt med vattnet. Det såg ut som om hon trodde att hon kunde gå på det och blev jätteförvånad varje gång hon sjönk igenom.
Men hon gick längre och längre ut och tillslut kom hon väl fram till att det inte var något farligt och då badade hon så glatt så!

RSS 2.0